Re: running namd2.7 problem

From: Chris Harrison (char_at_ks.uiuc.edu)
Date: Thu May 07 2009 - 07:16:44 CDT

Dong,

This isn't really a problem with NAMD. NAMD's looking for the libbproc
library on your system and cannot find it. Some possible explanations
include:

1. Libbproc is not on your system (which I find hard to believe) or it's in
a different place than usual which NAMD can't see.

2. You downloaded the wrong binary for your system. Perhaps double check
and redownload the binary for your system. However, might be best if you
compiled and installed from source.

You may want to check where is your libbproc and make sure your
LD_LIBRARY_PATH includes that path.

C.

--
Chris Harrison, Ph.D.
Theoretical and Computational Biophysics Group
NIH Resource for Macromolecular Modeling and Bioinformatics
Beckman Institute for Advanced Science and Technology
University of Illinois, 405 N. Mathews Ave., Urbana, IL 61801
char_at_ks.uiuc.edu                            Voice: 217-244-1733
http://www.ks.uiuc.edu/~char <http://www.ks.uiuc.edu/%7Echar>
Fax: 217-244-6078
2009/5/7 ydhuang2727 <ydhuang2727_at_163.com>
>
> Hi,
> The cluster architecture is i686, so i download some NAMDs on platforms
> with i686. However, another problem came out: error while loading shared
> libraries: libbproc.so.1/libbproc.so.2/libbproc.so.4: cannot open shared
> object files: No such file or directory. What's wrong this time?
>
> Look forward to your answer!
> Thanks!
>
> Dong,
>
>
>
> ------------------------------
> 穿越地震带 纪念汶川地震一周年<http://512.mail.163.com/mailstamp/stamp/dz/activity.do?from=footer>

This archive was generated by hypermail 2.1.6 : Wed Feb 29 2012 - 15:50:54 CST