Error with External Electric Filed module

From: Devendra (ddubey_at_nd.edu)
Date: Tue Oct 14 2008 - 10:39:05 CDT

Hi everyone,

 

I tried to simulate my system using the "external electric field" feature
with the following 4 lines

in my CONF file.

 

 

run 5000

eFieldOn yes

eField 0 0 0.001

run 20000

 

 

The simulations stops after 5000 steps with the following error message in
the log file.

    

 

TCL: Setting parameter eFieldOn to yes

FATAL ERROR: Setting parameter eFieldOn from script failed!

 

FATAL ERROR: Setting parameter eFieldOn from script failed!

 

FATAL ERROR: Setting parameter eFieldOn from script failed!

 

FATAL ERROR: Setting parameter eFieldOn from script failed!

 

FATAL ERROR: Setting parameter eFieldOn from script failed!

 

FATAL ERROR: Setting parameter eFieldOn from script failed!

 

FATAL ERROR: Setting parameter eFieldOn from script failed!

 

FATAL ERROR: Setting parameter eFieldOn from script failed!

 

FATAL ERROR: Setting parameter eFieldOn from script failed!

 

Stack Traceback:

  [0] _ZN13SimParameters9scriptSetEPKcS1_+0x48f [0x82ce767]

  [1] _ZN4Node11scriptParamEP14ScriptParamMsg+0x24 [0x827de80]

  [2] _ZN12CkIndex_Node32_call_scriptParam_ScriptParamMsgEPvP4Node+0x11
[0x827de55]

  [3] CkDeliverMessageFree+0x29 [0x8322f7d]

  [4] _Z15_processHandlerPvP11CkCoreState+0x417 [0x83225bf]

  [5] CmiHandleMessage+0x1d [0x837c885]

  [6] _ZN7BackEnd4initEiPPc+0x295 [0x80e2f89]

  [7] main+0x30 [0x80deff4]

  [8] __libc_start_main+0xd3 [0x994de3]

  [9] _ZStlsISt11char_traitsIcEERSt13basic_ostreamIcT_ES5_c+0x59
[0x80dba71]

 

 

Does anyone have any clue about this?

 

Thanks for your time,

 

- Devendra

 

 

--
Devendra Dubey
Graduate Assistant
Multiphysics Labs
Aerospace & Mechanical Engineering
University of Notre Dame, Notre Dame-Indiana, 46556

This archive was generated by hypermail 2.1.6 : Wed Feb 29 2012 - 05:21:23 CST