Re: Problems compiling NAMD

From: Alexander A. Vakhrushev (makaveli.lcf_at_gmail.com)
Date: Fri Oct 03 2008 - 12:44:57 CDT

Hi Jesper!

What is platform of your cluster?

2008/10/3 Jesper Soerensen <jes_at_chem.au.dk>:
> Hi,
>
> I've just compiled NAMD on our cluster and this runs through fine, but
> when I start a job I get the following error in the log file:
>>Info: Entering startup phase 8 with 134856 kB of memory in use.
>>Info: Finished startup with 143120 kB of memory in use.
>>1 additional process aborted (not shown)
>
> And the cluster job-error log says:
>>mpirun noticed that job rank 0 with PID 25232 on node s07n06 exited on
>>signal 11 (Segmentation fault).
>
> I am running a Linux-amd64-MPI-icc-ifort version if this helps. Also, let
> me know if there is more information I can give to help solve the
> problem. I'm just wondering if anybody has seen this type of error
> before.
>
> Kind regards,
>
> Jesper Soerensen
>
>
> --
> Jesper Srensen, M.Sc.
> Ph.D.-student
> Biomodelling Group, inSPIN and iNANO centers
> Department of Chemistry
> University of Aarhus
> Langelandsgade 140
> 8000 Aarhus C
> Office: 1510-419
> Tlf. 89423385
> email: jes_at_chem.au.dk
> www: www.chem.au.dk/~biomodelling
>
>

-- 
Best regards,
Dr. Alexander Vakhrushev
Institute of Applied Mechanics
Dep. of Mech. and Phys.-Chem.
of heterogeneous media
UB of Russian Academy of Sciences
34 T. Baramzinoy St.
Izhevsk, Russia 426067
----------------------------------
 ӬѬج֬߬ڬ֬,
    Ѭ֬ ݬ֬ܬѬ߬լ ݬ֬ܬѬ߬լӬڬ
..-.., ...
߬ڬ ڬܬݬѬլ߬ ެ֬Ѭ߬ڬܬ
ѬݬܬԬ լ֬ݬ֬߬ڬ
ڬ۬ܬ ܬѬլ֬ެڬ Ѭ
426067, . ج֬Ӭ
. . ѬѬެ٬ڬ߬ 34
+7(3412)21-45-83

This archive was generated by hypermail 2.1.6 : Wed Feb 29 2012 - 05:21:21 CST