namd2.5 on linux-cluster

From: Alexe Bojovschi (abojovschi_at_it.swin.edu.au)
Date: Wed Feb 09 2005 - 04:41:43 CST

Hi,

  I am trying to run NAMD 2.5 on linux cluster but it generates the error listed
below.
Did somebody encounter the same problem? Any sugestion is greately appreciated.

Thank you!

Alex

aer1:~/ADE_100T-3-run-500000> aer1:~/ADE_100T-3-run-500000> charmrun namd2 +p3
++verbose ADE_ws21_eq100.conf
aer1:~/ADE_100T-3-run-500000: Command not found.
 rsh aer1 -l abojovsc /bin/sh -f
Charmrun> rsh (aer1:0d) started
Charmrun> Sending "1 136.186.12.51 34007 19580 0" to client 1.
Charmrun> Starting rsh aer2 -l abojovsc /bin/sh -f
Charmrun> rsh (aer2:1d) started
Charmrun> Sending "2 136.186.12.51 34007 19580 0" to client 2.
Charmrun> Starting rsh aer3 -l abojovsc /bin/sh -f
Charmrun> rsh (aer3:2d) started
Charmrun> node programs all started
Charmrun> waiting for rsh (aer1:0), pid 19581
Charmrun rsh(aer2.1)> remote responding...
Charmrun rsh(aer3.2)> remote responding...
Charmrun rsh(aer1.0)> remote responding...
Charmrun> waiting for rsh (aer2:1), pid 19582
Charmrun> waiting for rsh (aer3:2), pid 19583
Charmrun> Waiting for 0-th client to connect.
Charmrun> error 0 attaching to node:
Timeout waiting for node-program to connect

-- 
******************************************************************         
*  Alexe Bojovschi - Research student                                   
*  Centre for Molecular Simulation
*  Swinburne University of Technology                                    
*  P.O. Box 218 Hawthorn
*  Victoria 3122 Australia
*  Tel:  +61 3 9214 4892
*  Fax: +61 3 9214 5075       
*  http://www.it.swin.edu.au/centres/cms/
*  Beauty in things lies in the mind which contemplates them.
*****************************************************************suggestionbose 

This archive was generated by hypermail 2.1.6 : Wed Feb 29 2012 - 05:18:35 CST